Back on the Strip draait vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscoop

Back on the Strip draait vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscoop. De 60-jarige Wesley Snipes gaat als Luther ‘Mr. Big’ uit de kleren, wat vrouwen in katzwijm zal moeten brengen. Bekijk hieronder een trailer.

Back on the Strip

Nadat hij gedumpt werd door de vrouw van zijn dromen, verhuist Merlin (Spence Moore II) naar Las Vegas. Onverwacht wordt hij daar aangenomen bij de mannelijke strippersgroep ‘The Chocolate Chips’. Al snel blijkt dat de groep onder leiding van Luther ‘Mr Big’ (Wesley Snipes) ooit een grote hit was, maar dat die tijd al een stukje achter ze ligt. Om het hotel waar ze vroeger werkten te redden, gaan de Chips – die in alle opzichten behoorlijk uit vorm zijn – opnieuw in training. Ondertussen proberen ze hun nieuwe frontman Merlin te helpen om zijn ex vriendin terug te winnen.

De cast bestaat uit namen als Wesley Snipes, Spence Moore II, Raigan Harris, Tiffany Haddish, Kevin Hart, JB Smoove, Gary Owen, Bill Bellamy, Faizon Love.

De regie is in handen van Chris Spencer op basis van een scenario door Eric Daniel en Chris Spencer.

Back on the Strip draait vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...