Jennifer Garner voegt zich bij Deadpool 3 cast als Elektra

Jennifer Garner keert volgend jaar terug naar Marvel, aangezien de actrice haar rol als Elektra zal hernemen in het Marvel Cinematic Universe-vervolg Deadpool 3.

Volgens The Hollywood Reporter zal Garner de rol van Elektra weer op zich nemen nadat ze voor het laatst het populaire Marvel-personage speelde in Elektra uit 2005 – zelf een spin-off van de film Daredevil uit 2003. Eerdere geruchten over Deadpool 3 hebben gesuggereerd dat Ben Affleck zelf terugkeert als Daredevil, dus de toevoeging van Garner’s Elektra kan duiden op meer soortgelijke cameo’s.

Jennifer Garner in Deadpool 3

Deadpool 3 zal hoofdrolspeler Ryan Reynolds herenigen met Free Guy en The Adam Project-filmmaker Shawn Levy, die heeft getekend om het langverwachte project te leiden. De derde film bevat ook de terugkeer van Leslie Uggams als Blind Al, Morena Baccarin als Vanessa, Rob Delaney als Peter, Stefan Kapicic als Colossus Karan Soni als Dopinder, Brianna Hildebrand als Negasonic Teenage Warhead en Shioli Kutsuna als Yukio. Na zijn optreden in Logan uit 2017, keert Hugh Jackson terug in zijn iconische rol als Wolverine. De film bevat ook de toevoeging van Marvel-nieuwkomers Emma Corrin en Matthew Macfadyen.

De film is geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Zeb Wells op basis van een eerdere versie van de Molyneux-zussen (Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin). De release staat gepland voor 3 mei 2024.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...