Joaquin Phoenix onherkenbaar op poster van Beau is Afraid

A24 heeft de poster vrijgegeven voor Beau is Afraid, de volgende film van Midsommar-regisseur Ari Aster. Op de poster krijgen we de eerste blik op Joaquin Phoenix als Beau. Bekijk de poster hieronder.

Beau Is Afraid wordt beschreven als een “tientallen jaren durende surrealistische horrorfilm die zich afspeelt in een alternatief heden.” Phoenix speelt een “buitengewoon angstige maar aangenaam uitziende man die een beladen relatie heeft met zijn aanmatigende moeder en zijn vader nooit heeft gekend.” Als zijn moeder sterft, maakt hij een reis naar huis die een aantal wilde bovennatuurlijke bedreigingen met zich meebrengt.

Beau is Afraid

Beau is Afraid

Beau is Afraid volgt het leven van een van de meest succesvolle ondernemers ter wereld. Op persoonlijk vlak is de man van nature gespannen en onderhoudt hij een complexe band met zijn dominante moeder. Zijn vader heeft hij nooit gekend. Wanneer zijn moeder komt te overlijden, reist hij naar het ouderlijke huis terug waar hij in aanraking komt met het bovennatuurlijke.

Naast Joaquin Phoenix zijn er ook rollen voor Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan, Kylie Rogers, Parker Posey, Stephen McKinley Henderson, Hayley Squires, Michael Gandolfini, Zoe Lister-Jones, Richard Kind.

Beau Is Afraid is een surrealistische komische horrorfilm, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Ari Aster.

De film is geproduceerd door A24 in de derde samenwerking van het bedrijf met Aster, na Hereditary (2018) en Midsommar (2019). De film, waarvan de werktitel Disappointment Blvd. was tijdens de productie, zal naar verwachting in april 2023 worden uitgebracht in de Verenigde Staten. Wanneer de film in Nederland moet verschijnen is nog niet bekend.

Afbeelding via A24

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...