Julia Garner gecast als Silver Surfer in The Fantastic Four MCU-film

De cast van The Fantastic Four is vandaag uitgebreid. Deadline meldt dat Julia Garner Shalla-Bal zal spelen – een andere versie van de Silver Surfer dan de vaker afgebeelde Norrin Radd. Garner won eerder een Emmy voor haar rol als Ruth in de Netflix-serie Ozark en was te zien in series als The Americans en Inventing Anna, maar ook in films als Sin City: A Dame to Kill For en The Royal Hotel.

Julia Garner gecast als Silver Surfer

Fantastic Four wordt geregisseerd door Matt Shakman (WandaVision) op basis van een scenario van Josh Friedman, die werd ingeschakeld om het script te herschrijven dat oorspronkelijk was geschreven door Jeff Kaplan en Ian Springer. Als project in Phase Six van het Marvel Cinematic Universe staat de release van Fantastic Four gepland op 25 juli 2025.

De Fantastic Four strip debuteerde in 1961. Gemaakt door Stan Lee en Jack Kirby, het was de eerste superheldenteamtitel geproduceerd door Marvel Comics en maakte beroemde personages als Reed Richards, Sue Storm en Doctor Doom populair.

Pedro Pascal speelt de rol van Reed Richards/Mister Fantastic, terwijl Vanessa Kirby Sue Storm/The Invisible Woman zal spelen. Joseph Quinn van Stranger Things heeft de rol van Johnny Storm/Human Torch, en Ebon Moss-Bachrach heeft de rol van Ben Grimm/The Thing.

The Fantastic Four is vanaf 25 juli 2025 te zien in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...