Jurassic World Dominion vanaf 9 februari op SkyShowtime Nederland

Jurassic World Dominion, het volgende spannende avontuur in deze reeks aan kaskrakers, is vanaf 9 februari beschikbaar voor streaming op SkyShowtime Nederland. Voor het eerst slaan Chris Pratt en Bryce Dallas Howard de handen ineen met Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum, castleden die na hun rollen in de originele films weer terugkeren. Bekijk hieronder een trailer.

Jurassic World Dominion op SkyShowtime Nederland 

Twee werelden komen samen als de epische saga die begon met Jurassic Park tot een einde komt in Jurassic World Dominion. Vier jaar na de vernietiging van Isla Nublar zwerven dinosaurussen weer over de aarde. Geconfronteerd met de catastrofale gevolgen van een planeet die opnieuw wordt gedomineerd door prehistorische roofdieren, verenigen twee generaties Jurassic-helden zich wanneer artsen Ellie Sattler (Laura Dern), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Alan Grant (Sam Neill) terugkeren om zich bij Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) te voegen voor een ongelooflijk avontuur dat voor eens en voor altijd het lot van mensen en dinosaurussen zal bepalen.

Jurassic World Dominion is geregisseerd door Colin Trevorrow. Het scenario is van Emily Carmichael (Battle at Big Rock) & Colin Trevorrow op basis van een verhaal van Derek Connolly (Jurassic World) & Trevorrow, gebaseerd op personages gecreëerd door Michael Crichton.

Met Jurassic World Dominion van Universal Pictures en Amblin Entertainment neemt de filmreeks van meer dan 5 miljard dollar een sprong naar een uitdagend en onbekend terrein, met in de hoofdrol ‘nieuwe’ dinosauriërs, boordevol halsbrekende actiescènes en voorzien van verbluffende visuele effecten. De film werd geproduceerd door de gerenommeerde ‘Producers of Guild’ Frank Marshall en Patrick Crowley. Ook de legendarische Steven Spielberg, Oscar-winnaar® en bedenker van de filmreeks was betrokken evenals executive producers Alexandra Derbyshire en Colin Trevorrow.

Terugkerende castleden zijn Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith, B.D. Wong en Daniella Pineda. Nieuwkomers zijn Campbell Scott, Dichen Lachman, Deulde Wise, DeWanda Wise, Scott Haze en Mamoudou Athie. Daarnaast zullen Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Ian Malcolm) voor het eerst sinds Jurassic Park herenigd worden.

Jurassic World: Dominion is vanaf 9 februari 2023 te zien op SkyShowtime Nederland.

Afbeelding via SkyShowtime

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...