Trailer voor Book Club 2: The Next Chapter

Er is een nieuwe trailer voor Book Club 2: The Next Chapter uitgebracht, die ons een blik geeft op de vier beste vrienden terwijl ze naar Italië vliegen. Het vervolg zal op 11 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Bekijk hieronder de trailer van Book Club: The Next Chapter.

Book Club 2: The Next Chapter

In de film gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land. De film is een vervolg op de film Book Club uit 2018.

Book Club 2 is geregisseerd door Bill Holderman en geschreven door Holderman en Erin Simms. De hoofdrollen worden gespeeld door Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia en Don Johnson.

Holderman en Erin Simms dienen ook als producenten. De film is uitvoerend geproduceerd door Brad Weston, Trish Hofmann, Enzo Sisti en Andrew Duncan.

Book Club: The Next Chapter draait vanaf 11 mei 2023 alleen in de bioscoop.

Afbeelding via Focus Features

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...