Komt er een Berlin seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Berlin seizoen 2 op Netflix? De La Casa de Papel (Money Heist) spin-off serie heeft ertoe bijgedragen dat de populaire Spaanse serie een bonafide franchise voor Netflix is ​​geworden, maar komt er een seizoen 2?

Berlin speelt zich jaren vóór de gebeurtenissen van La Casa de Papel af en volgt het gelijknamige personage tijdens zijn zogenaamde ‘gouden eeuw’, waarin hij een team samenstelt en probeert een gewaagde overval te plegen bij een veilinghuis in Parijs. De serie is ontworpen om het populaire personage vorm te geven en gaat zowel over de interessante overval als over de ingewikkelde relatie tussen Berlins gekozen beroep en zijn zoektocht naar ware liefde.

Vandaag heeft Netflix eindelijk bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zal komen van de serie. Dat gebeurde via onderstaande video.

Pedro Alonso kruipt in de tweede reeks opnieuw in de huid van hoofdrolspeler Berlín. Ook de rest van de cast keert terug in het tweede seizoen.

Berlín verscheen eind vorig jaar op Netflix en was volgens de streamingdienst in de eerste week een van de best bekeken series wereldwijd. De opnames voor het nieuwe seizoen beginnen in 2025.Berlin seizoen 2

De spin-off concentreert zich op een eerdere periode in het leven van Berlin, die wordt besproken in flashbacks in de latere seizoenen van La Casa De Papel. Berlin zegt dat er maar twee dingen zijn die een slechte dag in een geweldige kunnen veranderen: liefde en een betaaldag van een miljoen dollar. Dit is wat hem scherp gefocust houdt op zijn verheven doelen. Dus bereidt hij een van zijn meest extreme overvallen tot nu toe voor: het verdwijnen van juwelen ter waarde van $ 44 miljoen. Maar eerst moet hij de hulp inroepen van een aantal slimme criminelen: Keila, een meesterbrein op het gebied van cyberbeveiliging; Damián, een academicus en een goede vriend van Berlijn; Cameron, een los kanon dat op het randje leeft; Roi, een slotenmaker en de trouwe sidekick van Berlin; en Bruce, die vloeiend is in gadgets en wapens.

Berlin wordt wederom gespeeld door Pedro Alonso. De castleden die zich bij Alonso zullen voegenzijn Tristán Ulloa (Fariña) als Berlins vertrouweling Damián, Michelle Jenner als elektronicaspecialist Keila, Begoña Vargas (Welcome to Eden) als Cameron, Julio Peña Fernández (Through My Window) als Roi en Joel Sánchez als Bruce.

Seriemaker Álex Pina, de man achter La Casa de Papel, is terug aan het roer. De serie is geschreven door Esther Martínez Lobato, Pina, David Olivia en David Berrocal, die samen met Geoffrey Cowper ook regisseur wordt.

Pedro Alonso’s Berlin werd geïntroduceerd tijdens de eerste aflevering van La Casa De Papel. Het personage stierf oorspronkelijk tijdens de finale van het eerste seizoen. Dankzij de ontvangst van fans kon Alonso de rol echter opnieuw spelen in de laatste seizoenen, waar hij in flashback-scènes verscheen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...