Komt er een Grey’s Anatomy seizoen 21?

Grey’s Anatomy is verlengd voor seizoen 21 bij ABC, zo meldt Variety. Het breidt Grey’s Anatomy’s record uit als langstlopende medisch primetime drama, dat het aanvankelijk in 2019 vestigde, en de langstlopende ABC primetime scriptserie.

Maker van de serie en uitvoerend producent Shonda Rhimes, vertelde:

“The loyalty and love of ‘Grey’s Anatomy’ fans has propelled us into a historic 21st season, and I could not be more grateful. Meg Marinis’ storytelling is a gift that continues to keep the show vibrant, compelling and alive, and I can’t wait to see what she has in store for next season.” 

Grey’s Anatomy seizoen 21

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

In Grey’s Anatomy zijn er momenteel rollen voor Chandra Wilson als Miranda Bailey en James Pickens Jr. als Richard Webber, de overgebleven acteurs van de originele hoofdcast van de eerste aflevering van de serie. Ondanks dat ze het afgelopen seizoen haar vaste rol in de serie heeft verlaten, zal Ellen Pompeo nog steeds als verteller dienen en zal ze nog een paar keer verschijnen in seizoen 20. In de serie zijn er ook rollen voor Kevin McKidd als Owen Hunt, Caterina Scorsone als Amelia Shepherd, Kim Raver als Teddy Altman, Camilla Luddington als Jo Wilson, Chris Carmack als Link Lincoln, Jake Borelli als Levi Schmitt, Scott Speedman als Nick Marsh, Niko Terho als Lucas en meer.

Grey’s Anatomy is gemaakt en wordt geproduceerd door Shonda Rhimes (Scandal, How to Get Away with Murder), waarbij Meg Marinis zich aanmeldt als showrunner voor het twintigste seizoen. Het wordt geproduceerd door ABC Studios.

Grey’s Anatomy seizoen 20 is vanaf 16 april 2024 in Nederland te zien bij Net 5. De eerste negentien seizoenen van Grey’s Anatomy zijn te zien op Disney Plus. Het nieuwe seizoen zal hier ook te zien zijn. Wanneer het twintigste seizoen precies op Disney Plus Nederland zal verschijnen is nog niet bekend.  

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...