Grey’s Anatomy seizoen 1 vanaf 28 april te zien op Star Channel

Seizoen 1 van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is vanaf 28 april te zien op tv bij Star Channel. Je kunt elke zondag kijken naar een dubbele aflevering. Na afloop van de eerste reeks zullen ook de andere seizoenen herhaald worden.

We gaan terug naar het begin, want vanaf 28 april is Grey’s Anatomy seizoen 1 te zien op STAR! Meredith Grey is een aspirant chirurg en de dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Meredith baant zich een weg door persoonlijke en professionele uitdagingen in haar leven, samen met haar collega-chirurgen in het Seattle Grace Hospital.

Het 20ste seizoen gaat in Nederland op 16 april van start bij Net5 en er is ook al een 21ste seizoen in de maak.Grey’s Anatomy seizoen 1 op Star Channel

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Grey’s Anatomy seizoen 1 heeft rollen voor Ellen Pompeo, Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers, T.R. Knight, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Isaiah Washington, Patrick Dempsey.

Grey’s Anatomy is gemaakt en wordt geproduceerd door Shonda Rhimes (Scandal, How to Get Away with Murder). Betsy Beers (Scandal, How to Get Away with Murder), Mark Gordon (Saving Private Ryan), Krista Vernoff, William Harper, Zoanne Clack, Debbie Allen en Fred Einesman zijn uitvoerend producenten. Grey’s Anatomy wordt geproduceerd door ABC Studios.

Grey’s Anatomy kijken

Grey’s Anatomy is vanaf 28 april te zien op tv bij Star Channel. Je kunt alle seizoenen van Grey’s Anatomy in Nederland kijken bij Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...