Komt er een Loki seizoen 3 op Disney Plus?

Komt er een Loki seizoen 3 op Disney Plus? Op 6 oktober 2023 ging het langverwachte tweede seizoen van Loki in première. Inmiddels is de laatste aflevering van dit seizoen beschikbaar op Disney Plus. Fans vragen zich dus af of er een vervolg komt!

Loki is een van de weinige personages die sinds The Avengers uit 2012 in het Marvel Cinematic Universe is blijven hangen. Als de God van Mischief, Thor’s herrezen broer en medewerker van de Time Variance Authority, heeft Tom Hiddleston Loki verschillende keren van slechterik in held veranderd. Dankzij het succes van Loki op Disney+ lijkt Hiddlestons superheldenreis nog lang niet voorbij. Aan het einde van seizoen 2 lijkt Loki’s positie in de toekomst van het MCU extra sterk.

Met zo’n prominente rol in het multiversum-dilemma van Phase Five, is het mogelijk dat Loki een derde seizoen zal krijgen. Toch heeft Marvel nog geen plannen aangekondigd voor Loki na de finale van seizoen twee. Loki is tot nu toe de enige show in Marvel’s Disney+-catalogus die een tweede seizoen krijgt.

Uitvoerend producent Kevin Wright zei in een interview met Collider:

“We wanted to tell this story and tell it well, but even in Season One, we obviously were thinking about where we were going, I would say Season One and Season Two were developed and created as, like, kind of two chapters of the same book. We felt pretty strongly, all of us involved, that Season Two was about closing that book but that there are many other books on the shelf for this character and for this world. But this felt like it wanted to be the conclusion of these great things that we set up in Season One. We don’t want to constantly leave people with drastic cliffhangers for our finales.”

De opmerkingen van Wright kunnen erop duiden dat de finale van seizoen twee feitelijk het einde zou kunnen zijn van Marvel’s huidige plannen voor Loki. Maar de deur staat natuurlijk altijd open. Met Loki’s nieuwe rol in het MCU is hij zeker erg belangrijk voor het komende Secret Wars multiversum-extravaganza. Volgens een bericht van The Hollywood Reporter is Marvel ook geïnteresseerd in het idee van geserialiseerde tv met meerdere seizoenen, in tegenstelling tot de beperkte series tot nu toe.

Toen hem werd gevraagd naar een mogelijk derde seizoen van Loki, vertelde Wright ook aan Variety:

“We certainly did not develop this season going, ‘We have to tee up Season Three’—in the way that we did with Season One, where there was a very specific, ‘Hey, we’re coming back.'” At the same time, he continued, “I also think that where this show goes, there certainly can be many, many, many more stories told with Loki in the Loki world.”

Op dit moment is er nog geen releasedatum voor het derde seizoen van Loki bekend. Hou de pagina in de gaten voor de laatste updates!Loki seizoen 3

De serie heeft rollen voor Tom Hiddleston als Loki, Sophia Di Martino als Sylvie, Owen Wilson als Mobius, Gugu Mbatha-Raw als rechter Renslayer en Wunmi Mosaku als Hunter B-15. Tot nu toe is bevestigd dat Wilson en Mbatha-Raw terugkeren voor het volgende seizoen. Naast Quan zullen ook Rafael Casal en Kate Dickie verschijnen in seizoen 2.

Fans zagen de God of Mischief voor het laatst tijdens de finale van seizoen 1. In de aflevering zat hij vast in een andere alternatieve realiteit van de TVA (Time Variance Authority), nadat hij afscheid had genomen van Sylvie die He Who Remains vermoordde. Loki seizoen 2 is geregisseerd door Justin Benson en Aaron Moorhead, die onlangs aan het hoofd stonden van de Moon Knight-serie. Het duo vervangt Kate Herron, die nog steeds aan het project blijft als producer.

Seizoen 2 is afkomstig van hoofdschrijver en uitvoerend producent Eric Martin. De nieuwe aflevering wordt geproduceerd door Martin, Hiddleston en seizoen 1 hoofdschrijver Michael Waldron.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...