Teaser trailer voor The Brothers Sun met Michelle Yeoh

Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht voor The Brothers Sun, de door Michelle Yeoh geleide gangster-actiedramaserie van makers Brad Fulchuk en Byron Wu. Dit is de tweede Geeked Week-aankondiging met betrekking tot de show, aangezien eerder deze week een poster werd onthuld. De serie verschijnt op 4 januari 2024 op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

The Brothers Sun  

The Brothers Sun  

Wanneer het hoofd van een machtige Taiwanese triade wordt neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar, gaat zijn oudste zoon, de legendarische moordenaar Charles ‘Chairleg’ Sun (Justin Chien) naar Los Angeles om zijn moeder Eileen (Michelle Yeoh), en zijn naïeve jongere broer Bruce (Sam Song Li) te beschermen – die tot nu toe volledig beschermd is geweest tegen de waarheid over zijn familie. Maar terwijl de dodelijkste samenlevingen van Taipei en een nieuwe opkomende factie het tegen elkaar opnemen om dominantie, moeten Charles, Bruce en hun moeder de wonden genezen die zijn veroorzaakt door hun scheiding en uitzoeken wat broederschap en familie werkelijk betekenen voordat een van hun talloze vijanden doodt het winkelcentrum.

Co-creator Brad Fulchuk, die de show samen met Byron Wu creëerde, fungeert als showrunner. In de serie zijn er rollen voor Michelle Yeoh, Highdee Kuan, Sam Song Li, Justin Chien, Jenny Yang, Joon Lee, Alexis Rhee, Johnny Kou, Ron Yuan en meer.

The Brothers Sun zal in 2024 op Netflix verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...