Komt er een LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2?

Komt er een LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2? De Amazon Original comedy serie LOL: Last One Laughing is sinds januari 2023 te zien op Prime Video en is een grote hit. Daarom vragen veel kijkers zich ook af of en wanneer er een vervolg komt.

De serie werd massaal bekeken en daarom heeft streamingdienst Amazon Prime Video inmiddels besloten dat er een tweede seizoen komt. Dat maakten Henry van Loon en Bas Hoeflaak, die mee deden in het eerste seizoen, bekend op Twitter. Wanneer verschijnt seizoen 2 van LOL: Last One Laughing dan op Prime Video? We hoeven niet heel lang te wachten, want de serie keert nog dit jaar terug! Welke cabaretiers mee gaan doen is nog niet bekend.

Ook al heb je het programma op Prime Video nog niet gezien, toch kan het zijn dat je het liedje “Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit” van Bas Hoeflaak  ergens voorbij hebt zien komen de afgelopen tijd. Het fragment ging namelijk viraal op diverse social media. Hieronder kun je de scène bekijken. 

LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2

Voor deze show laten tien Nederlandse top comedians zes uur lang met elkaar in een ruimte opsluiten, waar ze elkaar aan het lachen proberen te maken. De presentatoren houden de comedians, via meer dan 50 camera’s goed, in de gaten, want wie lacht verliest en moet het spel verlaten. Wie het laatst lacht wint de wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, die naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat.

Naast Philippe Geubels zijn de 10 strijdende comedians Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak. LOL: Last One Laughing lanceert exclusief op Prime Video, en laat het publiek in Nederland en wereldwijd, in meer dan 240 landen en gebieden, kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.

LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Afbeelding via Prima Video Nederland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...