Komt er een Moedermaffia seizoen 3 op Videoland?

Komt er een Moedermaffia seizoen 3 op Videoland?

Sinds vrijdag 7 juni is het complete tweede seizoen te zien op de streamer. Veel kijkers vragen zich af of er een Moedermaffia seizoen 3 volgt. En wanneer zouden we daar dan naar kunnen kijken op Videoland?

Helaas is dit nog niet bekend. Een derde seizoen van Moedermaffia is namelijk nog niet officieel aangekondigd door Videoland. Zodra we meer informatie hebben, dan lees je dat op deze pagina.

Moedermaffia seizoen 3

Moedermaffia; een bekend fenomeen voor alle (toekomstige) moeders. Zo ook voor hoofdpersoon Daan. Een in de ogen van anderen ‘ontaarde’ moeder, die maar wat aanmoddert en geen idee heeft wat ‘goed’ ouderschap is. Daan belandt na haar scheiding bij haar moeder op de bank en moet ook nog een ouderschapscursus volgen, wil ze haar kinderen niet voorgoed kwijtraken. Moedermaffia is een komedie over opvoeden; een onderwerp waar iedereen een mening over heeft maar deep down fucking onzeker over is. Ja, ook de Moedermaffia.

Het tweede seizoen van Moedermaffia! gaat verder waar seizoen één de kijker achterliet. Daan is onbedoeld zwanger van haar ex, de cursisten van Patty dienen nog altijd als dé supportgroep voor Daan. En Monique is, tot irritatie van Daan, nog steeds de perfecte stiefmoeder. Of is dat toch allemaal schijn? Als ‘perfect mom’ Momo, na jaren zonder contact, bezoek krijgt van haar eigen moeder Marja wordt ze gedwongen een betere versie van zichzelf te worden.

Zelfontwikkeling in de vorm van een carrière als ‘momfluencer’ en Jorrit voorgoed de deur wijzen, nadat hij zijn zwakke moment met Daan heeft opgebiecht. Een zoektocht om die perfecte versie van haarzelf te worden, waardoor alles en iedereen volledig tegen haar keert, maar wellicht de gezinnen dichter bij elkaar kan brengen.

In het tweede seizoen keren Loes Haverkort(Daan), Benja Bruijning (Jorrit), Eva Laurensen (Monique), Nola Frensdorf (Pip), Beppie Melissen (Cecilia) en Tina de Bruin (Patty) terug als bekende gezichten en voegen Raymonde de Kuyper en Paol Cairo zich bij de cast als Marja, de moeder van Monique, en Miguel, de ex van Daan en vader van Boris.

De Videoland-serie is geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart, geregisseerd door Anna van Keipema en geproduceerd door Kaap Holland Series.

Moedermaffia seizoen 1 en 2 zijn te streamen bij Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...