Komt er een NCIS: Hawaii seizoen 3?

Komt er een NCIS: Hawaii seizoen 3? Het korte antwoord is ja! Eerder heeft de zender CBS al aangekondigd dat de serie terugkeert voor een derde seizoen.

Er is momenteel geen releasedatum voor NCIS: Hawaii seizoen 3. Nu de schrijversstaking aan de gang is, is het CBS-programma voor herfst-tv in beweging, zonder dat er premièredata voor een van de shows zijn aangekondigd. Hoe langer de staking duurt, hoe kleiner de kans dat NCIS: Hawaii of een van hun andere gescripte shows klaar is voor de gebruikelijke herfstpremière. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

NCIS Hawaii seizoen 3

De serie volgt een fictief team van agenten van de Naval Criminal Investigative Service die werken vanuit het Pearl Harbor Field Office, dat wordt geleid door speciaal agent Jane Tennant. Het team onderzoekt misdaden die verband houden met het leger en de nationale veiligheid.

De hoofdrollen worden gespeeld door Vanessa LacheyYasmine Al-BustamiJason Antoon, Noah Mills, Tori Anderson, Kian Talan, Alex Tarrant.

De serie NCIS: Hawai’i ging op 20 september 2021 in première op de Amerikaanse zender CBS. Het is een spin-off van de langlopende serie NCIS en daarmee de vierde serie in de NCIS-franchise. De serie is gemaakt door Christopher Silber, Jan Nash en Matt Bosack, die ook dienen als schrijvers en uitvoerende producenten naast Larry Teng, die ook de pilot regisseert.

NCIS werd voor het eerst gelanceerd in 2003, toen het personage Jethro Gibbs van Mark Harmon werd geïntroduceerd in een afleveringen van JAG. De serie kreeg zijn eerste spin-off in 2009 met de première van NCIS: Los Angeles. De spin-off in New Orleans verscheen in 2014.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...