Komt er een Obliterated seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Obliterated seizoen 2 op Netflix? Obliterated werd schijnbaar van de ene op de andere dag populair op de streamer, maar belooft het succes ervan veel goeds voor een seizoen 2? De ordinaire actiekomedie volgt een eliteteam van speciale agenten die, denkend dat ze met succes een terroristisch complot in Las Vegas hebben verijdeld, een nacht vol losbandigheid beleven in Sin City. Helaas voor hen moet het nu dronken team de echte dreiging tegenhouden nadat ze erachter zijn gekomen dat de eerste slechts een lokaas was. Obliterated seizoen 1 trok alles uit de kast en greep de kijkers onmiddellijk met zijn schokkende wendingen en volwassen humor.

Bij de release op Netflix kreeg Obliterated middelmatige recensies waarin het gebrek aan verhalende focus van de show meestal als grootste nadeel werd genoemd (Rotten Tomatoes). Ondanks de koele ontvangst door critici, sprong Obliterated naar nummer 1 in de hitlijsten van Netflix. Enkele weken na het debuut werd de reeks plotseling een hit, en dat succes maakt de mogelijkheid van een tweede seizoen des te plausibeler.

Op de dag dat seizoen 1 in première ging op Netflix, spraken de makers van de show Jon Hurwitz, Josh Heald en Hayden Schlossberg over de mogelijkheid van Obliterated seizoen 2. Hurwitz legde uit dat ze open stonden voor het idee om de show voort te zetten en zei:

“If there’s a demand for it, we’re certainly going to be looking for that next party city where our team could get into mischief”. 

De reactie van Hurwitz is behoorlijk standaard voor een showrunner als zijn project nog fris en nieuw is.

Interessant is dat de makers hun nieuwste serie vergeleken met HBO’s enorm succesvolle komedie-dramaserie The White Lotus, die meerdere achtergronden heeft gebruikt als locatie voor hun hilarische melodrama:

“It’s the White Lotus of action comedies.” Schlossberg said, “So we’re looking at Ibiza, Miami, Rio, Cabo”. 

Ondanks het plotselinge succes heeft Obliterated seizoen 2 nog geen groen licht gekregen van Netflix. Het feit dat het naar de eerste plaats in de hitlijsten van Netflix is ​​gesprongen, is een positief teken, hoewel het niet noodzakelijkerwijs een garantie is dat de streamer het zal vernieuwen. Het streamingbedrijf gebruikt ingewikkelde statistieken om te bepalen welke shows het verdienen om vernieuwd te worden, en alleen de tijd zal leren of Obliterated aan die eisen voldoet. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!Obliterated seizoen 2

Een eliteteam van de Special Forces verijdelt een dodelijke dreiging voor Las Vegas. Nadat ze hun geslaagde missie groots gevierd hebben met veel drank, drugs en seks, ontdekt het team dat de bom die ze onschadelijk hebben gemaakt nep was. Het nu dronken team moet door hun beperkingen heen vechten, hun persoonlijke problemen overwinnen, de echte bom vinden en de wereld zien te redden.

Obliterated is gemaakt door Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald. In de serie zijn er rollen voor Nick Zano, Shelley Hennig, Terrence Terrell, Paola Lázaro, C. Thomas Howell, Kimi Rutledge, Alyson Gorske, Eugene Kim.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...