Kijkers geschrokken door hoeveelheid naakt in nieuwe Netflix serie Obliterated

De nieuwe serie Obliterated die onlangs op Netflix is ​​uitgebracht, wordt door sommige critici de slechtste reeks van 2023 genoemd. De kijkers lijken vooral geschokt door de ongebreidelde seks en de vele naaktheid die te zien is.

De achtdelige serie Obliterated, die op 30 november op de streamer werd uitgebracht, stond al snel bovenaan de meest bekeken lijst van Netflix. Twee weken na de lancering was de reeks al het best bekeken op Netflix met 9 miljoen views. Critici hebben geen goed woord over voor de reeks: “Stop de zoektocht: de slechtste show van 2023 is hier”, aldus The Telegraph. “Dat wil zeggen, tenzij je een 13-jarige jongen bent, in welk geval Obliterated je droomproduct is.” The Guardian gaf de serie een vernietigende recensie met één ster, noemde het ‘ondraaglijk en repetitief’.

De show heeft een R-rating op Netflix, wat betekent dat hij geschikt is voor kijkers van 18 jaar en ouder. Eén bepaalde seksscène in de serie haalde al de krantenkoppen nadat deze eind november op de streamer verscheen: het toont twee van de personages die seks hebben in hun hotelkamer in Vegas, wanneer ze worden onderbroken door … een kameel. Kijkers plaatsen op sociale media grappen over het ongemak dat deze scènes veroorzaken. Bekijk hieronder een aantal reacties van de kijkers op alle naakt scenes van Obliterated.Obliterated op Netflix

Een eliteteam van de Special Forces verijdelt een dodelijke dreiging voor Las Vegas. Nadat ze hun geslaagde missie groots gevierd hebben met veel drank, drugs en seks, ontdekt het team dat de bom die ze onschadelijk hebben gemaakt nep was. Het nu dronken team moet door hun beperkingen heen vechten, hun persoonlijke problemen overwinnen, de echte bom vinden en de wereld zien te redden.

Obliterated is gemaakt door Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald. In de serie zijn er rollen voor Nick Zano, Shelley Hennig, Terrence Terrell, Paola Lázaro, C. Thomas Howell, Kimi Rutledge, Alyson Gorske, Eugene Kim.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...