Komt er een seizoen 2 van de serie Hijack met Idris Elba?

Komt er een seizoen 2 van de serie Hijack op Apple TV Plus? De serie, met Idris Elba als een crisisonderhandelaar wiens vlucht naar Londen wordt overgenomen door terroristen, is vanaf 28 juni te zien op Apple TV+. Maar komt er een vervolg?

Elba speelt de hoofdrol als Sam Nelson, een toponderhandelaar die in het oog van een storm terechtkomt wanneer het vliegtuig waarin hij vliegt wordt gekaapt door een bende meedogenloze criminelen. Elba produceert de serie ook onder zijn Green Door-productievlag. Het project is het resultaat van de first-look deal van de acteur met Apple, die werd aangekondigd in 2020. Elba liet weten dat de deal sindsdien is verlopen, maar dat hij al in gesprek is om weer met streamer samen te werken. – inclusief een mogelijk terugkeer als Nelson.

Elba zei in een interview over een terugkeer van zijn personage:

“Well, I’m gonna ask you the question. What would be the acceptable scenario that he comes back? Because we’ve thought about this and obviously Apple have gone, “Well, we really love the show.” And I think, you know, Rotten Tomatoes is at 92% at the moment, which is a good sign, but it’s kind of like — he’s not a cop — what would be the acceptable Sam Nelson return? And if I’m honest, I’m not sure. I’d like that, but I just don’t want to put him on another hijack. I’m open to that character coming back. I think if people were compelled to like the character, then I’m in.”

Op dit moment is het dus nog niet bekend of de serie zal terugkeren. Zodra we meer informatie hebben, lees je dat op deze pagina.

Hijack seizoen 2

In realtime verteld, is de serie van zeven afleveringen een spannende thriller. Het volgt de reis volgt van een gekaapt vliegtuig onderweg naar Londen in een vlucht van zeven uur, en de autoriteiten op de grond haasten zich naar antwoorden. Het introduceert Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld die naar voren moet treden en al zijn overtuigingskracht moet gebruiken om te proberen de levens van de passagiers te redden – maar zijn risicovolle strategie kan zijn ondergang betekenen. Ondertussen is Panjabi’s antiterrorisme-officier Zahra Gahfoor op de grond wanneer het vliegtuig wordt gekaapt en wordt onderdeel van het onderzoek.

Hijack is gemaakt door schrijver George Kay (Lupin) en regisseur Jim Field Smith (Truth Seekers), die eerder samenwerkten aan Netflix’s Criminal. Elba wordt vergezeld door Emmy-winnaar Archie Panjabi, Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimee Kelly, Mohamed Elsandel en Ben Miles.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Kay, Field Smith, Elba, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta en Kris Thykier. Het is een productie van 60Forty Films, Idiotlamp Productions en Green Door Pictures.

De serie Hijack is vanaf 28 juni te zien op Apple TV Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: