Komt er een The Diplomat seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Diplomat seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van het politieke drama is nu volledig beschikbaar op Netflix en fans vragen zich af of er een vervolg komt.

The Diplomat seizoen 2 is inmiddels officieel aangekondigd door Netflix. De verlenging komt nadat de serie op 20 april debuteerde. Het had een succesvolle start, want het stond op nummer 1 in de Top 10 TV English-lijst van Netflix en scoorde 57,48 miljoen uur bekeken in het eerste weekend. De details van The Diplomat seizoen 2 zullen op een later tijdstip worden gedeeld.

De serie volgt Kate Wyler, de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het VK die allianties wil sluiten en internationale crises wil bezweren, terwijl ze ook probeert haar huwelijk met politieke ster en collega-diplomaat Hal te overleven.

De finale van seizoen 1 eindigde met een explosieve cliffhanger, waardoor een heel ander begin voor een tweede seizoen ontstond en sommige van de personages in een zeer precaire situatie terechtkwamen.

Keri Russell vertelde over de verlenging:

“I am thrilled to be headed back for another round of this smart screwball show. Dare I say it’s fun? Thank you Netflix for giving us another shot.”

Netflix Vice President van Drama Series Jinny Howe zei:

“Fans around the world are loving every minute of The Diplomat’s gripping and propulsive drama and embracing Keri Russell’s powerful performance as Kate Wyler.After that jaw-dropping cliffhanger, we can’t wait for them to see what the amazing visionary team of Debora Cahn, Janice Williams, and Keri Russell have in store for Season 2.”

The Diplomat seizoen 2

The Diplomat seizoen 2

Kate Wyler (Russell) is de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Ze zou naar Afghanistan gaan. Oorlog broeit op het ene continent en kookt over op het andere. Kate zal internationale crises moeten oplossen, strategische allianties moeten smeden in Londen en zich moeten aanpassen aan haar nieuwe plek in de schijnwerpers – en dat alles terwijl ze probeert haar huwelijk met collega-diplomaat en politieke ster Hal Wyler (Rufus Sewell) te overleven. Het is een hoogstaand, eigentijds politiek drama over de transcendentie en marteling van langdurige relaties, tussen landen en mensen.

The Diplomat is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Debora Cahn, die ook dienst doet als showrunner. Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear en Ato Essandoh voegen zich bij Keri Russell. Extra cast zijn Celia Imrie, Michael McKean, Nana Mensah, T’Nia Miller en Miguel Sandoval in gastrollen.

The Diplomat is uitvoerend geproduceerd door Russell, Janice Williams en Simon Cellan Jones, met Dan Toland als producer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...