Komt er een The Mandalorian seizoen 4 op Disney Plus Nederland?

Komt er een The Mandalorian seizoen 4 op Disney Plus Nederland? Seizoen 3 is vanaf 1 maart 2023 te zien zijn op Disney Plus Nederland, maar weten we al of er een vervolg komt?

Wie nog niet klaar is om afscheid te nemen van The Mandalorian en Baby Yoda kan opgelucht ademhalen. Seizoen 4 van de serie is namelijk al geschreven, zo laat Jon Favreau weten tegenover BMF TV. Omdat de Star Wars-tijdlijn zo strak is, is het belangrijk om al ver vooruit te plannen. Daarom is hij tijdens de post-productie van seizoen 3 al druk bezig geweest met scripts voor een nieuw seizoen. Hij zei:

“Season 4, yeah I’ve written it already. We have to know where we’re going to tell a fully formed story. We had mapped it out, Dave [Filoni] and I, and slowly you start to write each episode. I was writing it during post-production. All of it has to feel like a continuation and one full story.”

Hij vervolgde:

“[Dave’s] doing Ahsoka, which I’m producing with him. He’s the writer and showrunner on that. To understand what’s happening on other shows. Skeleton Crew all take place within the same Star Wars time period. There’s a lot more things that we’ve got to keep in mind and also stuff that we’ve built up to from previous seasons of The Mandalorian as well.”

Wanneer The Mandalorian seizoen 4 verschijnt is niet bekend, maar er kan zo meer dan twee jaar tussen zitten, zoals ook het geval was tussen seizoen 2 en 3.

The Mandalorian seizoen 4

De serie speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi af. In de reeks draait het om een eenzame premiejager die als taak krijgt om ‘The Child’ terug te halen. Als hij hem gevonden heeft, besluit hij op de vlucht te slaan om het kind te beschermen. Ondertussen gaan ze op zoek naar antwoorden over zijn oorsprong. In het tweede seizoen wordt daar steeds meer van duidelijk en weet Moff Gideon zich er ook steeds meer mee te bemoeien.

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-stelsel gaan door in het derde seizoen. Ooit een eenzame premiejager, is Din Djarin herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om de melkweg weg te leiden van zijn duistere geschiedenis. De Mandalorian zal oude bondgenoten tegenkomen en nieuwe vijanden maken terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De Star Wars-serie wordt geleid door Pedro Pascal als een eenzame Mandaloriaanse revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg. The Mandalorian seizoen 3 zal ook de terugkeer bevatten van Carl Weathers als Greef Karga, Giancarlo Esposito als Moff Gideon, Katee Sackhoff als Bo-Katan, Amy Sedaris als Peli Motto. Back to the Future-ster Christopher Lloyd is ook toegevoegd aan de cast van het komende nieuwe seizoen.

The Mandalorian is afkomstig van uitvoerende producenten Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist en Carrie Beck. Favreau is ook showrunner en een van de regisseurs.

The Mandalorian seizoen 3 is sinds 1 maart 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...