Nederlandse fantasyserie Panduloria vanaf 22 maart op Prime Video

De Nederlandse fantasyserie Panduloria is vanaf 22 maart 2023 te zien op Prime Video. Elke aflevering komt een gezelschap van bijzondere avonturiers en wezens uit het land Panduloria samen om te vergaderen over een spannende missie naar een ver gebergte, moeras of bos om te zoeken naar magische objecten of legendarische schatten.

Panduloria op Prime Video

In de Nederlandse serie Panduloria wordt het Gilde van de Gulden Draeck gevolgd, een gezelschap van avonturiers in het land Panduloria. Ze zijn vernoemd naar Den Gulden Draeck, de herberg waar ze wekelijks vergaderen. Vanuit de herberg vertrekken ze elke week naar een ver gebergte, moeras of bos, op zoek naar magische objecten of legendarische schatten. Ze verdienen hun geld met het bevrijden van prinsessen, het verkopen van de schatten die ze vinden (of… stelen), of worden ingehuurd door een regent van Panduloria voor een speciale missie. Maar die avonturen, die ziet de kijker niet, die ziet alleen…de vergaderingen. Elke week komen samen in de herberg en evalueren ze het laatste avontuur. Als het aan voorzitter Theuderic ligt verloopt zo’n vergadering soepeltjes, ordentelijk en keurig volgens de regels. Maar elke vergadering van het Gilde van de Draeck wordt hoe dan ook altijd – om in Theuderic’s woorden te blijven – een janboel.

In Panduloria spelen Emilio Guzman als Jörgen, Jan-Paul Buijs als Theuderic, Alex Ploeg als Donwald, Koen Evers als Cornolas, Henry van Loon als Proculus de Pastelkleurige, Alex Klaasen als Hubrecht, Wimie Wilhelm als Nanette, Georgina Verbaan als Alfrida, Jennifer Hoffman als Pricsilladriël, Meral Polat als Griselda, Sanne Franssen als Fiorella, Kim Schuddeboom als Bertruda, Myrthe Huber als Jörgen.

De serie is geschreven door Emilio Guzman en Thijs van Domburg.

Panduloria is vanaf 22 maart 2023 te zien op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...