Komt er een The Wheel of Time seizoen 3 op Prime Video?

Komt er seizoen 3 van The Wheel of Time? Het korte antwoord is, ja! Nog vóór de première van seizoen 2 verlengde Prime Video de reeks voor een derde seizoen. De enige vraag is hoe lang fans zullen moeten wachten.

Showrunner Rafe Judkins vertelde:

“I’m so thrilled that we’ll be making a third season of The Wheel of Time. The Shadow Rising has always been my favourite book in the series, so being able to bring it to television and introduce new audiences to the stories that made me fall in love with these books in the first place is such an honour, and something I’ve been working toward since I first pitched the show years and years ago.”

Op dit moment is er bij ons nog geen releasedatum voor het derde seizoen van The Wheel of Time bekend. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Terwijl het eerste seizoen het eerste boek in Robert Jordan’s uitgestrekte saga The Eye of the World adapteerde, zal de volgende reeks afleveringen zich concentreren op The Great Hunt. Hierin zien we Rand al’Thor (Josha Stradowski), Moiraine Damodred (Rosamund Pike) en hun bondgenoten midden in een nog gevaarlijker avontuur.

The Wheel of Time seizoen 3

The Wheel Of Time is één van de populairste fantasy-series aller tijden en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken van de serie verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

Rand al’Thor ontdekt dat hij The Dragon Reborn is – een gevaarlijke figuur uit de geschiedenis die voorbestemd is om de wereld te redden… of te breken. Wanhopig om hem te beschermen tegen de Duistere, moet een leger van machtige vrouwen rekening houden met zijn ontluikende macht en oprukkende waanzin. Het Rad des Tijds draait en de Laatste Slag nadert. Hoewel Rhand dacht dat hij de Duistere had vernietigd, is het kwaad niet van de wereld verdwenen. In seizoen twee zoeken nieuwe en zeer oude bedreigingen de jonge vrienden uit de Two Rivers, nu verspreid over de wereld. De vrouw die hen vond en begeleidde, kan nu niet helpen, en dus moeten ze andere bronnen van kracht vinden. In elkaar, of in zichzelf. In het licht… of in het donker.

In de hoofdrollen zien we Rosamund PikeSophie OkonedoJosha Stradowski, Marcus Rutherford, Barney Harris, Daniel Henney, Zoë Robins, Madeleine Madden, Dónal Finn.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Robert Jordan (met totaal 15 boeken). Jordan schreef de eerste 12 boeken en daarna schreef Brandon Sanderson de overige drie na de dood van Jordan. De reeks wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon Studios, met Rafe Judkins als showrunner.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...