De serie Fleeting Lies vanaf 9 oktober op SkyShowtime Nederland

De Spaanse serie Fleeting Lies, ook wel bekend als Mentiras Pasajeras is vanaf 9 oktober te zien op SkyShowtime. Bekijk hieronder de trailer.

Serie Fleeting Lies op SkyShowtime

De comedyserie volgt Lucía, die erin is geslaagd het perfecte leven, een baan, een huis en zelfs een verloofde te hebben, wanneer ze na een welverdiende promotie tot CEO wordt ontslagen en beschuldigd van industriële spionage. Zo onderneemt Lucía een eenzame zoektocht om haar leven terug te krijgen en haar onschuld te bewijzen, waarbij ze de waarheid verbergt voor de mensen om haar heen. En als de ene leugen tot de andere leidt, worden de zaken erg ingewikkeld. Maar Lucía is niet de enige die misleidt in dit ironische en eigentijdse portret over schijn en leugens in de wereld van vandaag.

De cast bestaat uit Spaanse acteurs als Elena Anaya, Pilar Castro, Hugo Silva, Quim Gutiérrez en Susi Sánchez. Ook zijn er gastrollen weggelegd voor María Botto, Pedro Casablanc, Estefanía de los Santos en María León.

De serie wordt geproduceerd door  Paramount Television International Studios en El Deseo.

De serie Fleeting Lies is vanaf 9 oktober te zien op SkyShowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter