Kraven the Hunter vanaf 29 augustus 2024 in de Nederlandse bioscoop

UPDATE: Sony Pictures stelt de release van verschillende films uit vanwege de acteursstaking in Hollywood. Onder meer de Marvel-film Kraven the Hunter en Spider-Man: Beyond the Spider-Verse lopen vertraging op. De release van Kraven the Hunter, met acteurs als Aaron Taylor-Johnson en Russell Crowe, stond gepland in oktober, maar komt nu pas 30 augustus 2024 uit.


De film Kraven the Hunter draait vanaf 5 oktober 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer van Kraven the Hunter.

Kraven the Hunter in de bioscoop

In Kraven the Hunter zal Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron) de hoofdrol spelen van de titulaire Spider-Man-slechterik, een Russische immigrant genaamd Sergei Kravinoff. In de film, die wordt aangekondigd als het volgende hoofdstuk van Sony’s Spider-Man Universe, gaat hij op een missie om te bewijzen dat hij de grootste jager ter wereld is.

Naast Taylor-Johnson zijn er rollen voor Fred Hechinger (Fear Street Trilogy, The White Lotus) als Chameleon, de halfbroer van Kraven; Oscar-genomineerde Ariana DeBose (West Side Story) als Calypso, de gelegenheidspartner en liefhebber van Kraven; Russell Crowe en Levi Miller in geheime rollen. Christopher Abbott en Alessandro Nivola zijn ook genoemd als de belangrijkste schurken.

Kraven the Hunter is geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde J.C. Chandor (A Most Violent Year) op basis van een scenario dat mede is geschreven door Richard Wenk (The Equalizer-films), Matt Holloway en Art Marcum. Avi Arad en Matt Tolmach produceren het project.

Kraven the Hunter draait vanaf 30 augustus 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...