La Brea seizoen 3 aangekondigd!

NBC heeft seizoen 3 aangekondigd van de succesvolle sciencefictionserie La Brea. Het nieuws komt terwijl fans zich opmaken voor de tweede helft van seizoen 2. Verder is er nog niet veel bekend over het derde seizoen. Showrunner David Appelbaumgaf gaf in december wat informatie weg aan TV Fanatic. Hij zei:

“We have a lot of ideas for where the show could go moving forward. I’ve had ideas for Season 3 for a long time, but we’re starting to map them out. The end of Season 2 leaves us with several cliffhangers, which I do want to give away yet because there is a lot of show for people to watch.”

De onthulling is vooral welkom nadat kijkers 2,5 maand hebben moeten wachten terwijl de serie halverwege het seizoen stopte. Het tweede seizoen keert echter terug met twee afleveringen op dinsdag 31 januari. Seizoen 2 zal in totaal 14 afleveringen bevatten.

La Brea seizoen 3

Wanneer er in Los Angeles op mysterieuze wijze een enorm zinkgat ontstaat, scheurt het een gezin in tweeën en scheidt het moeder en zoon van vader en dochter. Wanneer een deel van het gezin zich in een onverklaarbare oerwereld bevindt, samen met een ongelijksoortige groep vreemden, moeten ze werken om te overleven en het mysterie te ontrafelen van waar ze zijn en of er een weg terug naar huis is.

La Brea heeft rollen voor Natalie Zea als Claire Harris, Eoin Macken als Gavin Harris, Zyra Gorecki als Izzy Harris, Jack Martin als Josh Harris. Ook zijn er rollen voor Jon Seda, Chiké Okonkwo, Nicholas Gonzalez, Karina Logue, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Josh McKenzie, Lily Santiago, Chloe De Los Santos.

Schrijver David Appelbaum, die ook de maker van de serie is, produceert samen met Avi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt en Ken Woodruff. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, is de studio die samen met Keshet Studios produceert.

De serie verscheen in 2021 op de Amerikaanse zender NBC. Ondanks dat de kijkcijfers van de serie daalden, heeft NBC toch een tweede seizoen besteld. Dit seizoen startte eind september in de Verenigde Staten.

Je kunt in Nederland La Brea seizoen 2 kijken vanaf 24 februari 2023 op SBS9 met een dubbele aflevering.

Afbeelding via NBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...