Ladybug & Cat Noir: De Film vanaf 5 juli in de bioscoop

De populaire televisieserie Miraculous komt deze zomer eindelijk naar de Nederlandse bioscoop! Ladybug & Cat Noir: De Film zal vanaf 5 juli 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Bekijk hieronder de trailer.

Ladybug & Cat Noir Film

Ladybug & Cat Noir: De Film

Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt.

Ladybug & Cat Noir: The Movie (Frans: Miraculous: Le Film) is een Franse 3D computergeanimeerde film, geschreven en geregisseerd door Jeremy Zag. Het is een bewerking van de televisieserie Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir, en volgt twee Parijse tieners, Marinette Dupain-Cheng en Adrien Agreste, die transformeren in respectievelijk de superhelden Ladybug en Cat Noir om de stad te beschermen tegen superschurken.

De Engelse stemmencast bestaat uit namen als Cristina Vee, Bryce Papenbrook, Keith Silverstein, Carrie Keranen, Zeno Robinson, Selah Victor, Christopher Corey Smith, Sabrina Weisz.

De Nederlandse stemmen zijn op dit moment nog niet bekend.

Ladybug & Cat Noir: De Film draait vanaf 5 juli 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Independent Films

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter