Lawmen: Bass Reeves vanaf 18 december te streamen op SkyShowtime Nederland

Vandaag kondigt SkyShowtime Nederland aan dat de langverwachte serie Lawmen: Bass Reeves vanaf 18 december exclusief te zien zal zijn op het platform, met elke maandag een nieuwe aflevering. De anthologieserie vertelt de meeslepende verhalen van iconische wethandhavers uit de geschiedenis. Het eerste seizoen volgt de reis van Bass Reeves, de eerste zwarte US Marshal in het Oude Westen (gespeeld door David Oyelowo).

Lawmen: Bass Reeves is een nieuwe serie die is geproduceerd door de maker van Yellowstone, Taylor Sheridan. Bekijk de trailer hieronder.

Lawmen: Bass Reeves op SkyShowtime Nederland

Ontdek het nooit eerder vertelde verhaal van de meest legendarische wetsdienaar in het Oude Westen in Lawmen: Bass Reeves. De serie volgt het meeslepende verhaal van Reeves (David Oyelowo) en zijn reis van slavernij naar wetshandhaving als de eerste zwarte U.S. marshal ten westen van de Mississippi. Hoewel hij in de loop van zijn carrière meer dan 3000 bandieten arresteerde, woog de penning zwaar en worstelde hij met de morele en spirituele tol voor zijn geliefde gezin. Lawmen: Bass Reeves is een gloednieuwe, op zichzelfstaande anthologieserie met toekomstige vervolgdelen die de verhalen vertellen van verschillende iconische wetsdienaren en outlaws die hun stempel op de geschiedenis hebben gedrukt.

Naast David Oyelowo in de hoofdrol, zal de serie ook rollen voor Donald Sutherland, Lauren E. Banks, Forrest Goodluck, Barry Pepper en Demi Singleton bevatten. Dennis Quaid, Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Grantham Coleman en Justin Hurtt-Dunkley keren terug, met Shea Whigham en Garrett Hedlund als gastrollen.

De serie werd oorspronkelijk twee jaar geleden aangekondigd, toen David en Jessica Oyelowo een exclusieve deal tekenden met ViacomCBS en MTV Entertainment Studios om scripted en unscripted programma’s voor de bedrijven te ontwikkelen.

In Nederland zal de serie Lawmen: Bass Reeves vanaf 18 december te zien zijn op SkyShowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...