Wanneer verschijnt Sleepers seizoen 2 op Videoland?

Wanneer verschijnt Sleepers seizoen 2 op Videoland? Sinds 8 december kun je op de streamer het gehele eerste seizoen zien, maar fans vragen zich nu af wanneer er een vervolg komt. Als eerste het goede nieuws; nog voor het eerste seizoen op Videoland stond, werd het tweede seizoen al aangekondigd. Het slechte nieuws is dat we op dit moment nog niet weten wanneer dat op Videoland staat.

Robert de Hoog, hoofdrolspeler en tevens showrunner én scenarioschrijver, liet in september van dit jaar al aan RTL Boulevard weten gestart te zijn met het schrijven van seizoen 2. Daarom verwachten we dat nieuwe afleveringen later in 2023 te streamen zijn. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Sleepers seizoen 2

Sleepers vertelt het keiharde verhaal van corrupt agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons a.k.a. rapper Adje) Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni) die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie.

Sleepers is geïnspireerd op het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool stuurden, om zo bij de politie te infiltreren. Deze jonge infiltranten worden sleepers genoemd. Martin Oudkerk is één van hen.

De cast bestaat uit namen als Robert de Hoog, Teun Kuilboer, Maryam Hassouni, Julmar Simons, Chems Eddine Amar, Chris Peters, Dilan Yurdakul, Gijs Scholten van Aschat, Hans Dagelet, Hans Kesting, Lineke Rijxman, Marieke Heebink, Mike Reus, Nazmiye Oral, Rifka Lodeizen, Sabri Saddik.

De fictieve serie is geschreven door Simon de Waal en Robert de Hoog. Laatstgenoemde is daarnaast ook Creative Producer van de serie. Regie ligt in handen van Max Porcelijn en Aaron van Valen. Fiction Valley is verantwoordelijk voor de productie.

Afbeelding via Videoland /  Jasper Suyk

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: