Little Wing trailer geeft een voorproefje van Paramount+ film met Brian Cox

Paramount heeft een trailer uitgebracht voor Little Wing, de komende coming-of-age-film met Brian Cox en Kelly Reilly in de hoofdrol.

Little Wing wordt op 13 maart 2024 uitgebracht op Paramount+ in de VS en Canada. Naast Cox en Reilly zijn er ook rollen voor Brooklyn Prince en Che Tafari. De film wordt geregisseerd door Dean Israelite op basis van een scenario geschreven door John Gatins.

Bekijk hieronder de Little Wing trailer.

Little Wing trailer

De film volgt Kaitlyn, een tiener die aan het bijkomen is van de scheiding van haar ouders en het aanstaande verlies van haar huis. Zij en haar beste vriendin hopen de financiële problemen van haar moeder op te lossen door een waardevolle vogel te stelen, maar Kaitlyn vormt in plaats daarvan een band met de eigenaar die haar naar een nieuwe kijk op het leven leidt.

Gatins en Naomi Despres dienen als producenten voor Little Wing, terwijl Israelite, Karen Rosenfelt, Donald De Line, Susan Orlean, Brian Cox, Don Dunn en Liz Brandenburg als uitvoerende producenten dienen.

Little Wing zal op 13 maart 2024 beschikbaar zijn op Paramount+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...