The Naked Gun remake met krijgt releasedatum

De reboot van de komische film The Naked Gun zal in juli 2025 in de bioscopen te zien zijn. Dat meldt Variety. Acteur Liam Neeson gaat de hoofdrol spelen.

Tijdens een hele reeks nieuwsaankondigingen bevestigde het bedrijf Paramount dat de remake op 18 juli 2025 zal verschijnen. De film zal worden geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Akiva Schaffer, die samen met Dan Gregor en Doug Mand het script schreef.

Seth MacFarlane en Erica Huggins produceren ook de film, die volgens Variety gebaseerd zal zijn op de Naked Gun-franchise en op de televisieserie Police Squad!Naked Gun remake

De hoofdrol in de oorspronkelijke Naked Gun, die vol zat met slapstick en absurdistische grappen, was voor acteur Leslie Nielsen. Hij speelde tussen 1988 en 1994 in drie films de stuntelende rechercheur Frank Drebin. Andere hoofdrollen in de reeks waren voor Priscilla Presley en O.J. Simpson. De bioscoopfilms volgden op de televisieserie Police Squad! die minder succesvol was. Er werd vaker gesproken over nog een vervolg of reboot, maar deze plannen leken te stranden toen Nielsen in 2010 overleed.

Er wordt al een tijdje gewerkt aan een remake van Naked Gun, waarbij de naam Neeson twee jaar geleden officieel werd verbonden aan het project. Verdere details over het potentiële karakter van Neeson worden nog steeds geheim gehouden. In 2022 hintte Neeson echter over het project tijdens een interview met ComingSoon, waarin hij onthulde dat MacFarlane hem vroeg of hij geïnteresseerd was in het spelen van een nieuwe versie van Frank Drebin. Neeson zei:

“Well, I’m interested in comedy. Seth McFarlane has approached me about maybe, I think Paramount Studios had asked Seth, would he be interested in resurrecting in the Naked Gun series, or a film based on Naked Gun, so he asked me if I’d be interested in playing the Leslie Nielsen character, which are huge shoes to fill, so we’re hoping that’ll maybe come together in the next year or two years.”

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...