Live-action Hellboy film reboot in ontwikkeling bij Millennium Media

Een nieuwe Hellboy live-action film is naar verluidt in de maak bij Millennium Media met al een regisseur en een script dat is geschreven.

DiscussingFilm meldde dat Brian Taylor de aankomende Hellboy film zal regisseren. Taylor is vooral bekend door het regisseren van verschillende afleveringen van Happy! en mede-regisseur van twee van de Crank-films en Ghost Rider: Spirit of Vengeance met Mark Neveldine. Hij schreef ook samen met Neveldine Jonah Hex uit 2010. Er is nog geen acteur onthuld die het titulaire personage speelt en de film heeft momenteel geen distributeur. Het filmen zou naar verluidt in april in Bulgarije beginnen.

Hellboy film reboot

De site merkt op dat Hellboy maker Mike Mignola en auteur Christopher Golden verhaalcredits voor de film ontvangen, hoewel het niet duidelijk is of ze aan het scenario hebben gewerkt. De bronnen zeggen dat de werktitel van de film Hellboy: The Crooked Man is, hoewel het niet bekend is of de film gebaseerd zal zijn op het The Crooked Man-verhaal uit de strips.

In 1956, ergens in de bergen van West Virginia, ontmoet Hellboy Tom, een man die in zijn jeugd zijn ziel verkocht aan een demon uit het achterland die bekend staat als de Crooked Man. Samen reizen ze terug naar het donkere hart van de Appalachen om die demon te confronteren en te zien of Toms ziel kan worden gered.

De meest recente Hellboy film kwam uit in 2019 en zag in de hoofdrol David Harbour. Het werd overwegend negatief onthaald door critici en fans en werd vergeleken met de populaire Guillermo del Toro Hellboy-films uit het midden van de jaren 2000.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter