Trailer voor Shadow and Bone seizoen 2

De oneindige strijd tussen schaduwen en licht staat op het punt zijn volgende fase in te gaan, zoals te zien is in de Shadow and Bone seizoen 2 trailer. Bekijk deze hieronder.

Shadow and Bone seizoen 2 is vanaf 16 maart 2023 te zien op Netflix. In het tweede seizoen zullen Jesse Mei Li, Ben Barnes en Archie Renaux terugkeren. In het nieuwe seizoen zijn er ook rollen voor Lewis Tan (Mortal Kombat) als Tolya Yul-Bataar, Anna Leong Brophy (Traces) als Tamar Kir-Bataar, Patrick Gibson (The OA) als Nikolai Lantsov, en Jack Wolfe (The Witcher) als Wylan Hendriks.

Shadow and Bone seizoen 2 trailer

Shadow and Bone seizoen 2 trailer

Shadow and Bone is gebaseerd op de succesvolle Grishaverse-reeks van Leigh Bardugo. We treffen in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld aan waarin we kennismaken met de nederige soldaat en wees Alina Starkov. Zij heeft net een buitengewone kracht in zichzelf ontketend die de sleutel zou kunnen zijn tot de vrijheid van haar land. Door de levensgevaarlijke dreiging van de ‘Shadow Fold’ besluit Aline haar vertrouwde omgeving te verlaten en zich aan te sluiten bij de Grisha, een elitair leger met magische soldaten. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten ontdekt ze dat bondgenoten en vijanden een en dezelfde kunnen zijn en dat niets is wat het lijkt in deze weelderige wereld. Er zijn gevaarlijke krachten in het spel, waaronder een bende charismatische criminelen. Ze beseft dat er meer nodig zal zijn dan alleen wat magie om te kunnen overleven.

Om een kans te maken tegen generaal Kirigan en zijn schijnbaar onverwoestbare nieuwe leger, zoeken Alina Starkov en Mal Oretsev hun eigen machtige nieuwe bondgenoten bij elkaar. Ze beginnen aan een continentale reis om twee mythische wezens te vinden die haar krachten zullen versterken.

Wanneer ze terug zijn in Ketterdam, leidt een kans op een dodelijke aanval ertoe dat de Crows opnieuw in aanvaring komen met de legendarische Sun Summoner.

De cast bestaat uit namen als Ben Barnes, Kit Young, Freddy Carter, Jessie Mei Li, Archie Renaux, Amita Suman, Zoë Wanamaker, Sujaya Dasgupta, Danielle Galligan, Daisy Head, Simon Sears, Calahan Skogman, Kevin Eldon, Julian Kostov, Luke Pasqualino, Jasmine Blackborow, Gabrielle Broos.

Shadow and Bone is gemaakt en geproduceerd door Oscar-genomineerde Eric Heisserer, die ook optreedt als schrijver en showrunner.

Shadow and Bone seizoen 2 is vanaf 16 maart 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...