Loki seizoen 2 vanaf 6 oktober de Disney Plus | Bekijk de trailer!

Loki seizoen 2 verschijnt 6 oktober 2013 op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder de trailer en poster.

Loki seizoen 2 disney plus

Loki seizoen 2 disney plus

Loki seizoen 2 op Disney Plus 

De serie heeft rollen voor Tom Hiddleston als Loki, Sophia Di Martino als Sylvie, Owen Wilson als Mobius, Gugu Mbatha-Raw als rechter Renslayer en Wunmi Mosaku als Hunter B-15. Tot nu toe is bevestigd dat Wilson en Mbatha-Raw terugkeren voor het volgende seizoen. Naast Quan zullen ook Rafael Casal en Kate Dickie verschijnen in seizoen 2.

Fans zagen de God of Mischief voor het laatst tijdens de finale van seizoen 1. In de aflevering zat hij vast in een andere alternatieve realiteit van de TVA (Time Variance Authority), nadat hij afscheid had genomen van Sylvie die He Who Remains vermoordde. Loki seizoen 2 is geregisseerd door Justin Benson en Aaron Moorhead, die onlangs aan het hoofd stonden van de Moon Knight-serie. Het duo vervangt Kate Herron, die nog steeds aan het project blijft als producer.

Seizoen 2 is afkomstig van hoofdschrijver en uitvoerend producent Eric Martin. De nieuwe aflevering wordt geproduceerd door Martin, Hiddleston en seizoen 1 hoofdschrijver Michael Waldron.

Loki seizoen 2 verschijnt 6 oktober 2023 op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: