Mafia Mamma vanaf 20 april in de Nederlandse bioscoop

Mafia Mamma draait vanaf 20 april 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de poster en trailer voor de film. In de aanstaande actiekomedie erft een Amerikaanse vrouw plotseling het Italiaanse maffia-imperium van haar vervreemde grootvader.

Mafia Mamma

Mafia Mamma in de bioscoop

In de film volgen we het verhaal van een Amerikaanse vrouw (Toni Collette) die het maffia-imperium van haar grootvader in Italië erft. Begeleid door de vertrouwde raadgever van het imperium (Monica Bellucci) overtreft ze op hilarische wijze ieders verwachtingen, inclusief die van haarzelf, als het nieuwe hoofd van het familiebedrijf.

De regie is in handen van Catherine Hardwicke op basis van een scenario geschreven door J. Michael Feldman en Debbie Jhoon.

De hoofdrollen worden gespeeld door Toni ColletteMonica Bellucci, Giulio Corso, Francesco Mastroianni, Alfonso Perugini, Sophia Nomvete, Eduardo Scarpetta, Tim Daish en Tommy Rodger.

Mafia Mamma wordt geproduceerd door Collette, Amanda Sthers en Christopher Simon. Het is afkomstig van Vocab Films, IDEA (L) en New Sparta. Dit project herenigt Hardwicke met Collette nadat ze eerder samen hadden gewerkt aan de komische dramafilm Miss You Al in 2015.

Mafia Mamma draait vanaf 20 april 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...