The Boogeyman vanaf 8 juni in de Nederlandse bioscoop

20th Century Studios heeft de officiële trailer uitgebracht voor The Boogeyman, de aanstaande verfilming van Stephen Kings klassieke korte verhaal met dezelfde naam. De video toont twee rouwende zussen die worden achtervolgd door een onbekende bovennatuurlijke entiteit die plotseling in hun huis opduikt.

Bekijk hieronder de trailer van The Boogeyman.

The Boogeyman in de bioscoop

De film vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis verschijnt om hulp te zoeken, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die op families jaagt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

The Boogeyman heeft rollen voor Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) en David Dastmalchisch (Dune).

The Boogeyman is geregisseerd door Rob Savage (Host) op basis van een scenario aangepast door Mark Heyman (Black Swan), gebaseerd op de originele concepten die Akela Cooper samen met A Quiet Place-schrijvers Scott Beck en Bryan Woods heeft geschreven.

De verfilming is een productie van 21 Laps. Het wordt geproduceerd door Shawn Levy, Dan Levin en Dan Cohen. Beck en Woods, die sinds 2018 aan het project verbonden zijn, treden op als uitvoerende producenten.

The Boogeyman, voor het eerst gepubliceerd in het tijdschrift Cavalier uit 1973, begint met een man die zich de recente gebeurtenissen in zijn leven herinnert na de dood van zijn kinderen, die werden vermoord door een wezen dat op de loer lag in de kast. Het korte verhaal werd later uitgebracht in 1978 als onderdeel van King’s Night Shift-collectie.

The Boogeyman draait vanaf 8 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...