Magnum P.I. seizoen 5 vanaf augustus te zien in Nederland bij Net 5

Magnum P.I. seizoen 5 is in Nederland vanaf 21 augustus 2023 te zien op Net 5. In 2018 verscheen het eerste seizoen van de remake van de Amerikaanse serie. Bekijk hieronder een trailer.Magnum P.I. seizoen 5 in Nederland bij Net 5

Na zijn laatste opdracht in Afghanistan probeert de voormalige Navy SEAL Thomas Magnum nu zijn kwaliteiten als privédetective in Hawaï te gebruiken. Hij neemt de zaken over, die door alle anderen zijn afgewezen, om degenen te helpen die door niemand worden geholpen. Aan zijn zijde heeft Magnum zijn voormalige militaire maatjes Theodore “TC” Calvin en Orville “Rick” Wright. Het trio wordt aangevuld door de Britse MI-6-agent Juliet Higgins, die uit de gratie is gevallen bij haar regering.

Magnum P.I. is een Amerikaanse serie ontwikkeld door Peter M. Lenkov en Eric Guggenheim. In de hoofdrol zien we Jay Hernandez als Thomas Magnum, een privédetective en voormalig Navy SEAL die misdaden op Hawaï oplost. De serie heeft ook rollen voor Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill, Amy Hill, en Tim Kang. Het is een reboot van de gelijknamige serie gemaakt door Donald P. Bellisario en Glen A. Larson, die werd uitgezonden van 1980 tot 1988.

De pilot werd geregisseerd door Justin Lin en ging op 24 september 2018 in première op CBS. In januari 2019 vernieuwde CBS de serie voor een tweede seizoen dat op 27 september 2019 in première ging. Het derde seizoen ging op 4 december 2020 in première en een vierde seizoen ging op 1 oktober 2021 in première.

Magnum P.I. speelt zich af in hetzelfde fictieve universum als twee andere series, beide ook ontwikkeld door Lenkov en beide ook reboots van eerdere misdaadshows: Hawaii Five-0 en MacGyver. De drie shows worden gezamenlijk aangeduid als de “Lenkov-vers”.

Magnum P.I. seizoen 5 is in Nederland vanaf 21 augustus 2023 om 21:25 uur te zien op Net 5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...