Marvel-acteur Jeremy Renner in kritieke toestand na sneeuwschuifongeluk

Update: TMZ meldt dat het been van Jeremy Renner is overreden door een ploegmachine genaamd Snowcat. Terwijl Renner door de verwonding veel bloed verloor, was zijn buurman een dokter en kon hij een tourniquet om zijn been doen totdat de ambulance arriveerde.

Renner ligt nog op de intensive care, maar is volgens verschillende media bij kennis en aanspreekbaar. Wel zou hem nog een lange revalidatie wachten, met meerdere operaties.


Mayor of Kingstown en Marvel Cinematic Universe-acteur Jeremy Renner verkeert in “kritieke maar stabiele toestand” nadat hij betrokken was bij een ongeval waarbij hij verwondingen opliep.

Het ongeluk gebeurde zondag bij Renners huis in de buurt van de stad Reno, in Nevada. Op oudejaarsavond vond daar een sneeuwstorm plaats, waardoor duizenden huishoudens zonder stroom kwamen te zitten.

De woordvoerder van de acteur vertelde aan Deadline dat Renner eerder op de dag “een weergerelateerd ongeval had meegemaakt tijdens het verschuiven van sneeuw”. Na het ongeval werd Renner zondag met een helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de vertegenwoordiger van Renner is zijn familie nu bij hem en krijgt de acteur uitstekende zorg.

Zodra er meer details beschikbaar zijn, zullen we het verhaal updaten.

Jeremy Renner

Jeremy Renner maakte carrière met films als The Town en The Hurt Locker, waar hij beide een Oscarnominatie voor kreeg. Hij is bij het grote publiek bekend voor zijn rol als boogschutter Clint Barton, oftewel Hawkeye, in het Marvel Cinematic Universe. Hij heeft die rol in maar liefst vijf films gespeeld én in de eigen tv-serie Hawkeye.

Jeremy Renner keert op 15 januari 2023 terug in Mayor of Kingstown seizoen 2. Het drama, geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, is uitvoerend geproduceerd door Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Michael Friedman.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...