Mayor of Kingstown seizoen 3 vanaf 6 juni op SkyShowtime Nederland

Mayor of Kingstown seizoen 3 is vanaf 6 juni 2024 exclusief te zien op SkyShowtime Nederland.

Goed nieuws voor Mayor of Kingstown fans! Vanaf 6 juni keert Jeremy Renner terug als Mike McLusky in het derde seizoen, in Nederland exclusief te zien op SkyShowtime.

De originele dramaserie is van de hand van Taylor Sheridan, Academy Award®-genomineerde co-creator van Yellowstone, en Hugh Dillon.

Mayor of Kingstown seizoen 3

Mayor of Kingstown volgt de McLusky-familie die in Kingstown, Michigan aan de macht in is en waar opsluiting in de gevangenis de enige bloeiende industrie is. Met thema’s als systematisch racisme, corruptie en ongelijkheid biedt de serie een grimmige kijk op de pogingen van de McLusky-familie om de orde te handhaven en gerechtigheid te brengen in een stad waar beide ver te zoeken zijn.

In het derde seizoen worden Kingstown en zijn inwoners opgeschrikt door een reeks explosies, terwijl een nieuw gezicht van de Russische maffia zijn intrek neemt in de stad. Zowel binnen als buiten de gevangenismuren woedt er een drugsoorlog en de druk om de oorlog te beëindigen ligt op Mike McLusky (Renner). Maar wanneer een bekende uit het verleden van de burgemeester zijn pogingen om de vrede te bewaren dreigt te ondermijnen, worden de zaken ingewikkeld.

Mayor of Kingstown is afkomstig van de Oscar-genomineerde Taylor Sheridan, wat zijn nieuwste samenwerking met Paramount is na zijn succesvolle familiedrama Yellowstone. De serie heeft rollen voor Jeremy Renner als Mike McLusky, Dianne Wiest als Miriam McLusky, Taylor Handley als Kyle McLusky, Kyle Chandler als Mitch McLusky, Hugh Dillon als Ian, Emma Laird als Iris, Aidan Gillen als Milo Sunter en meer.

Geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, is Mayor of Kingstown uitvoerend geproduceerd door Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Michael Friedman. Fuqua regisseerde ook de eerste aflevering.

Mayor of Kingstown seizoen 3 is vanaf 6 juni 2024 te zien op SkyShowtime Nederland.

Afbeelding via SkyShowtime 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...