Mean Girls (2024) film musical vanaf 25 juni te streamen op SkyShowtime Nederland

Mean Girls (2024) is vanaf 25 juni 2024 exclusief te streamen op SkyShowtime Nederland. In de gloednieuwe Mean Girls geeft Tina Fey een nieuwe muzikale draai aan de klassieker die twintig jaar geleden uitkwam, en laat ze een frisse wind waaien door de gangen van de middelbare school. Bekijk hieronder een trailer.

Mean Girls streamen

De tienerkomedie volgt Cady Heron, die is opgegroeid op een Afrikaanse savanne, maar niets heeft haar voorbereid op de wilde en wrede gewoonten van haar vreemde nieuwe thuis: een buitenwijk van Illinois. Hoe zal deze naïeve newbie naar de top van de populariteitsrangorde stijgen?

Door het op te nemen tegen The Plastics, een drietal leeuwenvijanden onder leiding van de charmante maar meedogenloze Regina George. Maar wanneer Cady een plan bedenkt om Regina’s heerschappij te beëindigen, leert ze op de harde manier dat je een bijenkoningin niet kunt kruisen zonder gestoken te worden.

De film is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2004, ook geschreven door Tina Fey, die op zijn beurt gebaseerd was op het non-fictieboek Queen Bees and Wannabes uit 2002 van Rosalind Wiseman. De musical ging in oktober 2017 in première in het National Theatre, Washington, DC en ging in april 2018 in première op Broadway in het August Wilson Theatre.

Renee Rapp speelt wederom de rol van Regina George. Ze is te zien naast Angourie Rice als Cady Heron, Auli’i Cravalho als Janis, Jaquel Spivey als Damian, Avantika als Karen Smith, Bebe Wood als Gretchen Wieners en Christopher Briney als Aaron Samuels.

Busy Philipps zal te zien zijn als mevrouw George en Jenna Fischer als mevrouw Heron. Tina Fey en Tim Meadows zullen hun rollen uit de originele film uit 2004 hernemen. Bovendien zal Ashley Park een cameo maken.

Mean Girls wordt geproduceerd door Lorne Michaels en Tina Fey met het schrijfteam van de musical, inclusief muziek van Jeff Richmond en songteksten van Nell Benjamin, die terugkeren voor de verfilming.

Mean Girls is vanaf 25 juni te streamen op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...