The Lazarus Project seizoen 2 trailer

De trailer van seizoen 2 van The Lazarus Project onthult de premièredatum van de serie en bevestigt dat nieuwe afleveringen van de sciencefiction-saga in juni zullen debuteren. Bijna een jaar nadat de finale van seizoen 1 werd uitgezonden op TNT, gaat seizoen 2 in première op zondag 9 juni.

De show volgt George, gespeeld door Paapa Essiedu, als de nieuwste rekruut voor het titulaire The Lazarus Project. Het is een uiterst geheime organisatie met het vermogen om de tijd terug te draaien wanneer er een catastrofale gebeurtenis op uitstervingsniveau plaatsvindt. Samen met zijn nieuwe collega’s is George een van de weinige mensen op aarde die zich kan herinneren wat er gebeurde voordat de tijd werd teruggedraaid. Maar naarmate de afleveringen zich ontvouwen, wordt het duidelijk dat de nieuwe krachten van George een prijs met zich meebrengen.

Bekijk hieronder de trailer van The Lazarus Project seizoen 2.

The Lazarus Project seizoen 2

In het nieuwe seizoen blijkt dat George in ongenade is gevallen nadat hij The Lazarus Project heeft verraden. Hij is vastbesloten zichzelf te verlossen en het vertrouwen van zijn vrienden en collega’s te winnen, om nog maar te zwijgen van de liefde van zijn leven. Maar wanneer George sinistere waarheden ontdekt over de organisatie waarvoor hij werkt, beseft George dat hij alleen zichzelf kan vertrouwen. Dat wordt nog ingewikkelder gemaakt door het feit dat de wereld gevangen zit in een dodelijke tijdlus die de wereld moet verenigen om deze te stoppen.

Naast Paapa Essiedu bestaat de cast uit Anjli Mohindra (Bodyguard), Tom Burke (Strike), Caroline Quentin (Bridgerton), Rudi Dharmalingam (Wakefield) en Charly Clive (Pure). Gaststerren voor seizoen 2 van The Lazarus Project zijn onder meer Sam Troughton, Zoe Telford, Colin Salmon en Safia Oakley-Green.

De reeks wordt geproduceerd door Urban Myth Films in samenwerking met Sky Studios. Uitvoerende producenten zijn Julian Murphy, Johnny Capps en Joe Barton. Paul Gilbert is de uitvoerend producent van Sky Studios. De serie is namens Sky Studios overgenomen van NBCUniversal Global Distribution.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...