Mona Lisa and the Blood Moon vanaf 30 maart in Nederlandse bioscoop

De nieuwe fantasy-thriller Mona Lisa and the Blood Moon van regisseuse Ana Lily Amirpour draait vanaf 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Een meisje zit reeds een decennium vast in een psychiatrische instelling in New Orleans. Door haar bovennatuurlijke krachten kan ze de gedachten van anderen controleren.

Mona Lisa and the Blood Moon

Mona Lisa and the Blood Moon

Mona Lisa (Jeon Jong-seo) zit al heel haar leven opgesloten in een isoleercel, maar dankzij haar unieke kracht kan ze gedachten van andere mensen manipuleren, en lukt het haar om te ontsnappen. Onder de volle maan struint ze van ontmoeting naar ontmoeting door de straten van New Orleans. Wanneer ze onderdak vindt bij Bonnie Belle (Kate Hudson), een alleenstaande moeder en stripper, ontstaat er een speciale vriendschap met Bonnie’s verwaarloosde zoon Charlie.

Regisseur Ana Lily Amirpour maakte eerder haar debuut met de Iraanse vampierfilm A Girl Walks Home Alone at Night.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jeon Jong-seo (Burning), Oscar genomineerde Kate Hudson, Ed Skrein, Evan Whitten, Craig Robinson.

Mona Lisa and the Blood Moon is vanaf 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...