Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One vanaf 13 juli in de bioscoop

Tom Cruise is weer terug als Ethan Hunt. Bekijk hieronder de teaser poster voor Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. We krijgen een eerste blik op wat misschien wel de meest krankzinnige stunt is die Cruise in de hele franchise heeft gedaan. De film staat gepland om op 13 juli 2023 in Nederland in de bioscoop verschijnen.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

De Mission: Impossible franchise omvat bijna 25 jaar en zes films, beginnend met bescheiden succes van de eerste twee films voordat de franchise een grimmiger en explosievere kant op ging. Opvallend was dat iedere film steeds een betere beoordeling kreeg dan zijn voorganger. Op dit moment is er nog niet veel bekend over het plot van de zevende film in de franchise.

De film is geregisseerd en geschreven door Christopher McQuarrie en geproduceerd door Christopher McQuarrie en Tom Cruise. De zevende Mission: Impossible film is back-to-back opgenomen met Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two.

De cast bestaat uit Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Esai Morales, Henry Czerny, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis en Frederick Schmidt.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One draait vanaf 13 juli 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Paramount Studios

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...