Musical revue Josephine B. vanaf 2025 in de Nederlandse theaters

De musical revue Josephine B. is in 2025 te zien in diverse theaters in Nederland. Vandaag is het officiële affichebeeld van de nieuwe musical gepresenteerd. Deze kun je hieronder bekijken

In de titelrol Channah Hewitt, die voor De Graaf & Cornelissen Entertainment onlangs nog schitterde als Fantine in Les Misérables.

Het ongelofelijke levensverhaal van de wereldberoemde zangeres, danseres en activiste Josephine Baker staat centraal. Een aangrijpend maar ook vrolijk verhaal over ’s-werelds eerste zwarte superster. Met legendarische evergreens als ‘J’ai deux amours’ en prachtige nieuwe songs.

Meer informatie over de musical revue Josephine B.? Ga snel naar www.josephinebaker.nl!Josephine B Musical nederland

Foto: Roy Beusker, artwork: Rob Jacobs | Rob Jacobs Photography

Josephine B. musical in 2024 in Nederland

Josephine B. vertelt het verhaal van ’s werelds bekendste revuester: Josephine Baker.

Wie kent de dans in het pikante bananenrokje niet, dé grote doorbraak in Parijs voor de van origine Amerikaanse. Daarna gaat het snel. Pijlsnel. Begin jaren 20 maakt Josephine haar debuut op Broadway om zo de eerste ‘superster’ van kleur te worden.

Ze windt niet alleen het publiek om haar vinger, maar ook een hele reeks mannen. Als spionne sluit ze zich aan bij het Franse verzet. Ook gebruikt ze haar naam en roem in de strijd tegen rassendiscriminatie. Josephine Baker blijkt meer, zoveel meer te zijn dan een zangeresje gehuld in veren.

Een revuester geef je geen eigen musical. Een revuester geef je een eigen revue. Een spetterende, humoristische, ontroerende, verrassende, wervelende revue over haar eigen turbulente leven. Met prachtige songs, waaronder enkele wereldhits.

Met Channah Hewitt (TINA – De Tina Turner Musical & Les Misérables) als Josephine, omringd door acht knappe, dansende, zingende en spelende mannen en een vijfkoppig live orkest.

Josephine B Musical cast

De bekendmaking van de gehele cast is op 29 april. De landelijke première is op 16 februari 2025 in het Oude Luxor.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...