NCIS: Sydney vanaf 22 januari op Net5

De serie NCIS: Sydney is vanaf 22 januari in Nederland te zien op de zender Net5. Bekijk hieronder alvast een trailer voor de nieuwste spin-off van de langlopende NCIS-franchise.

NCIS: Sydney op Net5

Met de toenemende internationale spanningen in de Indo-Pacific wordt een briljant en eclectisch team van Amerikaanse NCIS-agenten en de Australische federale politie (AFP) geënt in een multinationale taskforce om de maritieme misdaden onder controle te houden in het meest betwiste stukje oceaan ter wereld.

Todd Lasance speelt Sergeant Jim “JD” Dempsey naast Sean Sagar als NCIS Special Agent DeShawn Jackson, Olivia Swann als NCIS Special Agent Michelle Mackey, Tuuli Narkle als AFP Liaison Officer Constable Evie Cooper, Mavournee Hazel als AFP Forensisch Wetenschapper Bluebird ‘Blue’ Gleeson, en William McInnes als AFP Forensisch Patholoog Dr. Roy Penrose.

NCIS: Sydney is een lokale internationale coproductie voor CBS Studios. De show wordt geproduceerd door Endemol Shine Australia voor CBS Studios en Paramount Australia en buiten Australië gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

NCIS: Sydney verscheen op maandag 13 november en is vanaf 22 januari in Nederland te zien op de zender Net5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...