Het Perfecte Plaatje op Reis in Thailand 2024 | Dit zijn de deelnemers

Binnenkort start bij RTL alweer een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis in Thailand en vandaag zijn de deelnemers bekendgemaakt. Het is de derde keer dat het programma een speciaal seizoen in het buitenland opneemt.

Actrice Susan Visser, presentatrice Gallyon van VessemGTST-ster Sophie Bouquet, ESPN-presentatrice Fresia Cousino Arias, zanger Danny de Munk, presentator Kaj Gorgels, PowNed-verslaggever Mark Baanders, rapper Leafs (Jahmil Dapaloe) en musicalster April Darby nemen het deze reeks tegen elkaar op.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis speelt zich af in Thailand. Wanneer de reeks start, is nog niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)Het Perfecte Plaatje op Reis Thailand deelnemers 

Het Perfecte Plaatje trekt al meerdere seizoenen veel kijkers. Het wordt sinds 2016 jaarlijks uitgezonden. In 2022 werd er tevens een special in de zomer uitgezonden. In het programma gaat een geselecteerde groep bekende Nederlanders onder leiding van presentator Tijl Beckand de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de beste foto’s op professioneel niveau kan maken. Dit doen ze aan de hand van verschillende foto-opdrachten.

Eerdere winnaars van het programma zijn onder anderen Bibi Breijman, Humberto Tan, Patty Brard, Patrick Martens, Linda Hakeboom, Loes Haverkort.

Afbeelding via RTL

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...