Netflix deelt trailer en releasedatum Happy Ending

Netflix onthult de officiële trailer en releasedatum van Happy Ending, een zowel komisch als kwetsbaar verhaal over een koppel waarvan de relatie op de proef wordt gesteld na een trio. De film beschikt over een cast bestaande uit Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz. Happy Ending is vanaf 1 september 2023 wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Happy Ending op Netflix

Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop.

De film is geschreven en geregisseerd door Joosje Duk.

De cast bestaat uit namen als Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, Claire Bender, Sinem Kavus, Sidar Toksöz.

De film wordt geproduceerd door het in Amsterdam gevestigde productiebedrijf Topkapi Films, bekend van onder andere Instinct (Halina Reijn), Girl (Lukas DHont) en Alles is Liefde (Joram Lürsen).

Happy Ending is vanaf 1 september wereldwijd te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...