Netflix kondigt release Sex Education seizoen 4 aan | Laatste seizoen

Wanneer verschijnt Sex Education seizoen 4? Inmiddels hebben we antwoord op deze vraag, aangezien Netflix een releasedatum heeft aangekondigd. Het vierde en laatste seizoen is vanaf 21 september exclusief te zien op Netflix.

Yes, that’s right, Sex Education seizoen 4 is het laatste in de reeks. Maar de studenten van Moordale gaan er uit met een knal. Dit seizoen zit vol liefde, humor, tranen, vriendschap en nieuwe (en oude) relaties.

Sinds de komst van de serie op Netflix in 2019 heeft Sex Education meerdere nominaties en prijzen in de wacht gesleept, waaronder een Emmy Award voor Beste Comedyserie in 2022, voor het derde seizoen van de serie. Creator, hoofdschrijver en uitvoerend producent Laurie Nunn:

“We zijn ongelofelijk trots op Sex Education en voelen ons dankbaar voor onze briljante schrijvers, cast en crew die zoveel passie stoppen in het maken van elke aflevering. Ze hebben hard gewerkt om het laatste seizoen voor jullie te maken en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen.”

Sex Education seizoen 4

Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging – hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok – ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten

Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is. Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.

Asa Butterfield kruipt weer in de rol van Otis Milburn, naast acteurs als Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar en Daniel Ings.

Het laatste seizoen wordt aangevuld met Emmy-bekroonde acteur Dan Levy, Thaddea Graham, Lisa McGrillis, Marie Reuther, Jodie Turner Smith, Eshaan Akbar en nieuwkomers Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean en Imani Yahshua.

Sex Education seizoen 4 is vanaf 21 september exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...