Serie The Control Room vanaf 20 juli op NPO

De Schotse thrillerserie The Control Room is binnenkort te zien bij de NPO. De driedelige reeks is vanaf donderdag 20 juli in zijn geheel beschikbaar op NPO Plus en de afleveringen zijn daarna vanaf zaterdag 5 augustus te zien op NPO 3.

Gabe’s wereld staat op zijn kop als hij een wanhopig telefoontje op leven en dood ontvangt van een vrouw die hem lijkt te kennen. Nu Gabe onder druk staat om erachter te komen wie ze is, neemt hij een beslissing die verwoestende gevolgen dreigt te hebben…

The Control Room

The Control Room vertelt het verhaal van Gabe, een gewone man die werkt als noodoproepbehandelaar voor de Scottish Ambulance Service in Glasgow. Zijn wereld staat op zijn kop wanneer hij een wanhopig telefoontje op leven en dood ontvangt van een vrouw die hem lijkt te kennen. Nu Gabe onder druk staat om erachter te komen wie ze is, neemt hij een beslissing die verwoestende gevolgen dreigt te hebben.

De Schotse acteur Iain De Caestecker speelt de hoofdrol als Gabe. Iain is misschien het best bekend van zijn rollen in Agents of S.H.I.E.L.D., Not Another Happy Ending en In Fear. Andere rollen zijn er voor Joanna Vanderham (The Runaway en The Paradise, Legends of Tomorrow), Sharon Rooney (My Mad Fat Diary, The Capture, Finding Alice), Daniel Portman (Game of Thrones, Vigil), Taj Atwal (The Syndicate, Line of Duty) en Stuart Bowman (Bodyguard, Versailles).

Amy Neil (Trust Me) tekende voor de regie van de serie en Nick Leather (Mother’s Day, Murdered For Being Different) schreef het script.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

%d bloggers liken dit: