New Amsterdam seizoen 5 vanaf 29 november op Net5

Vanaf 29 november is New Amsterdam seizoen 5 te zien op Net5. De Nederlandse tv-première volgt twee maanden nadat de eerste aflevering van het nieuwste seizoen te zien was in de Verenigde Staten. Bekijk hieronder alvast een trailer voor het allerlaatste seizoen van de veelgeprezen serie.

New Amsterdam seizoen 5

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Dr. Goodwin wil de status quo verstoren en bewijzen dat hij er alles aan zal doen om dit onderbezette, slecht gefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen. Het enige ziekenhuis ter wereld dat ebola patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten onder één dak kan onderbrengen. Hij wil het ziekenhuis terugbrengen naar de glorietijd waarin het op de kaart werd gezet.

In de eerste aflevering van het vijfde seizoen zien we hoe Bloom, Iggy en Reynolds zich achter Max scharen terwijl hij de gevolgen van Helens beslissing het hoofd probeert te bieden. Bloom geeft Leyla meer ruimte, maar haar staat een verrassing te wachten. Reynolds en Wilder proberen de droom van een terminale patiënt in vervulling te laten gaan: de hoofdrol spelen in een Bollywoodserie.

De cast bestaat uit namen als Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.

New Amsterdam is een televisieserie, gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van Eric Manheimer, dat op 25 september 2018 in première ging op NBC. De serie is gemaakt door David Schulner.

New Amsterdam kijken

Sinds de toevoeging van seizoen 1 & 2 is de serie New Amsterdam populair op Netflix Nederland. Daarnaast zijn de eerste vier seizoenen van de serie ook te streamen via Videoland. Het is nog niet bekend wanneer New Amsterdam seizoen 5 te zien zal zijn Videoland.

New Amsterdam seizoen 5 is vanaf dinsdag 29 november 2022 wekelijks om 21:25 uur te zien op Net5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...