Kerst film Spirited vanaf 18 november op Apple TV+ Nederland

Apple TV+ Nederland heeft de trailer vrijgegeven voor de Kerst film Spirited. Stel je het hartverwarmende verhaal van Charles Dickens voor, over een vrek die op kerstavond bezoek krijgt van vier geesten. Maar dan grappiger. En met Will Ferrell, Ryan Reynolds en Octavia Spencer. En ook met geweldige musicalnummers. Goed, misschien is dat te veel gevraagd. Weet je wat? Kijk de trailer maar.

Film Spirited op Apple TV+ Nederland

Spirited is een heruitvinding van de Charles Dickens-klassieker A Christmas Carol. De hoofdrollen zijn voor Ryan ReynoldsWill Ferrell, Octavia Spencer. Ze worden vergezeld door Sunita Mani, Patrick Page, Aimee Carrero, Joe Tippett, Marlow Barkley en Jen Tullock.

Spirited is geschreven en geregisseerd door Sean Anders en John Morris, die zich herenigen met Ferrell na samen te hebben gewerkt aan Daddy’s Home. Het wordt geproduceerd door Anders, Morris, Ferrell, Reynolds, Jessica Elbaum en George Dewey, met Gloria Sanchez Productions, Maximum Effort en Two Grown Men.

De film Spirited is vanaf 18 november 2022 te zien op Apple TV+ Nederland.

Afbeelding via Apple TV+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...