Nieuw programma De moeite waard?! start dinsdag 23 mei op RTL 4

In het woonprogramma De Moeite Waard?! op RTL knappen stellen een huis of appartement op met de bedoeling het met winst door te verkopen. Bouwexpert Bob Sikkes probeert hen voor de grootste valkuilen te behoeden. Het programma zou eerst in de zomer van 2022 verschijnen, maar vanwege de veranderende woningmarkt werd het uitgesteld. Nu verschijnt het programma vanaf dinsdag 23 mei op RTL 4.

Programma De moeite waard?! op RTL 4

De Moeite Waard is een TV programma waarin kandidaten met hun eigen geld een huis kopen, deze opknappen en daarna met winst proberen te verkopen met de vraag ‘Was het de moeite waard?’. Het flippen van huizen, ofwel het opknappen van oude woningen naar moderne woningen, is al jaren populair. Tijl Beckand presenteert het programma en bouwdeskundige Bob Sikkes kijkt mee met de plannen van de kandidaten en geeft handige tips.

Het nieuwe klusprogramma is nog niet eens op televisie geweest, maar heeft zich blijkbaar nu al bewezen bij RTL. De makers zoeken namelijk al deelnemers voor het tweede seizoen. Dus droom je ervan om van je eigen geld samen met iemand een huis te kopen en op te knappen. Wil jij laten zien dat je van niets een prachtige plek kunt maken? Meld je aan via het aanmeldformulier.

Het programma De Moeite Waard?! is vanaf 23 mei iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: